Wat vind jij ?

Het is belangrijk dat jongerenmeedenken, meepraten en meebeslissen over belangrijke zaken, ontwikkelingen en regels die in de gemeenteraad behandeld worden.

Er zijn veel belangrijke thema’s die jongeren direct raken. Wat vind je van het onderwijs? Kan je leuk en veilig uitgaan op Texel? Is er genoeg te doen voor jongeren? Waar kan je terecht als het even niet zo lekker gaat? Is ons eiland schoon? Wordt het hier te druk? Waar wil je straks gaan werken en blijf je hier of ga je naar de overkant? En als je hier blijft, kan je dan ergens niet te duur wonen?

Wil je samen met ons meedenken over de groei en ontwikkeling van Hart voor Texel en zo jouw bijdrage leveren voor ons toffe eiland? Dan horen we graag van je!
NEEM CONTACT MET ONS OP >>
Meedenken over de toekomst van Texel
Betaalbaar kunnen wonen
Leren en werken
Politiek betrokken zijn
Jongeren weer laten kamperen

Dit is Hart voor Texel

Hart voor Texel staat voor een vitaal, vooruitstrevend en toekomstbestendig eiland. Waar inwoners betrokken zijn en plezierig kunnen leven in een gezonde omgeving.
WORD LID
Noordwester 47
1791 HE Den Burg

bestuur@hartvoortexel.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram